Раци със сос от копър

29/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо273
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме предварително сварените раци, като отделяме месото от опашката, гърба и щипките.

В тенджера сипваме млякото, наситнения копър, сол на вкус и брашното, разбъркваме и изчакваме соса да се свари.

Прибавяме твърдо сварените яйца, нарязани на резенчета, месото от раците и маслото нарязано на кубчета.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар