Немски телешки бифтек

20/04/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо416
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смилане месото в машинка два пъти и към него прибавяме 2 яйца, 100 г размекнато масло, предварително наситнения и изпържен праз, сол и черен пипер.

Омесваме добре каймата и я оформяме на кръгли кюфтета, овалваме ги в галета и ги пържим в сгорещеното масло.

Сервираме бифтеците, като върху всеки поставим по едно изпържено на око яйце и гарнитура по избор - салата, пържен лук, картофено пюре и др.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар