Гроздов тарт

25/04/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо61
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Пресяваме брашното и го смесваме със размекнатото масло, добавяме малко вода и омесваме меко тесто.

Разстиламе тестото в подходяща тавичка и отгоре подреждаме измитото и почистено от семките грозде.

Смесваме яйцето с млякото, прибавяме бадемите и захарта и с получената смес заливаме гроздето.

Печем в предваритено загрята умерена фурна за около 30-40 минути.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар