Гроздов тарт

25/04/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо69
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • брашно - 150 г
  • масло - 80 г
  • бяло грозде - 250 г
  • бадеми - 60 г
  • прясно мляко - 100 мл
  • яйца - 1 бр.
  • захар - 50 г
  • пудра захар - за поръсване, по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресяваме брашното и го смесваме със размекнатото масло, добавяме малко вода и омесваме меко тесто.

Разстиламе тестото в подходяща тавичка и отгоре подреждаме измитото и почистено от семките грозде.

Смесваме яйцето с млякото, прибавяме бадемите и захарта и с получената смес заливаме гроздето.

Печем в предваритено загрята умерена фурна за около 30-40 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар