Домашна македонска наденица

02/05/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Най-добрата рецепта за македонска наденица, която няма как да не споделим с вас "
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 817
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг
  • праз - 3 стръка
  • люти чушки - 3 бр.
  • свински черва - за пълнене
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцваме месото с остър сатър на по-едро и го разбъркваме със ситно нарязания праз, предварително запържен в олиото.

Добавяме нарязаните на дребно люти чушки, солта и черния пипер, отново разбъркваме.

Пълним сместа в добре измитите свински черва.

Връзваме получените наденици и ги сушим до готовност на проветливо място, окачени и най-добре покрити с вестник.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар