Печен чипс от тиквички

18/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 197
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и режем тиквичките на тънко.

В здрав найлонов плик сипваме брашното, галетата, солта, кашкавала и разбитото яйце.

Прибавяме тиквичките и разбъркваме, раздрусваме и намазваме всяка тиквичка.

Редим тиквичките в застлана с хартия за печене тава и ги поръсваме със зехтина.

Печем в предварително загрята фурна с вентилатор на 200-220 градуса за около 15-20 минути.

Сервираме чисти или със сос по избор.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар