Зрял фасул плакия по турски

17/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 011
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме фасула във вода за 5-6 часа. Изцеждаме и сваряваме в голямо количества вода. Преди да омекне отново го прецеждаме.

В тиган задушаваме в половин чаша олио нарязания на ситно лук, доливаме 4 ч.ч. вода, нарязаните на дребно морков, целина и картоф. Добавяме накълцаните чесън, зелен лук и магданоз.

Сипваме изцедения фасул, 1 ч.ч. олио и доматения сок.

Варим на тих огън, докато остане съвсем малко течност.
подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар