Агнешко с кисело мляко по арабски

26/04/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо459
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • агнешко месо – 1 кг с костите
  • лук – 1 глава
  • кисело мляко – 1 кофичка
  • яйца – 3 - 4 бр.
  • масло – 1 с.л.
  • олио – 2 с.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме маслото заедно с олиото в тенджера и запържваме ситно нарязания лук и месото с костите, нарязано на големи парчета, посоляваме и задушаваме. Бъркаме непрекъснато, докато месото побелее.

Прехвърляме в глинен гювеч и печем, като от време на време поливаме с малко гореща вода.

Когато месото стане готово, го заливаме с разбърканото с яйцата кисело мляко и допичаме.

Ястието е готово, когато заливката порозовее.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар