Баница със сирене и кашкавал

01/09/2011
Dark Angel
отDark AngelНовак
"Една от нашите любими класически баници. И лесни за приготвяне. Опитай и ти!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 646
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намачкайте сиренето с вилица, добавете яйцата, зехтина и газираната вода. Намажете тавата със зехтин. Сложете 2 кори, поръсете с плънката, отново 2 кори и т.н. Завършете с плънка, като полеете баницата обилно. Нарежете я на парчета.

Отгоре се поръсва с рендосания на едро ренде кашкавал. Изпечете баницата с кашкавал в предварително загряла фурна на 200 градуса до зачервяване на кашкавала. Готовата баница извадете и поръсете с малко газирана вода. Увийте я в кърпа за 15-20 минути.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 6
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар