Яхния от пъдпъдъци

09/05/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо299
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме почистените и нарязани на половинки пъдпъдъци с голяма тенджера заедно с едро нарязаните лук, моркови и целина.

Правим запръжка от маслото, брашното и наситнената глава лук, прибавяме червения пипер и обелените и нарязани на дребно домати, заливаме с част от бульона, в който сме варили птиците.

Прибавяме месото и оставяме всичко да ври за 10-15 минути. Овкусяваме със сол и ситно нарязания магданоз.

Сервираме топли.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар