Омлет по провансалски

13/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо266
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на тънки филийки и го изпържваме в сгорещеното масло.

Прибавяме предварително изпечените, обелени и нарязани чушки към лука. Запържваме.

Добавяме предварително разбърканите яйца. Посоляваме и готвим до готовност на омлета. Поднасяме с нарязаните и овкусени домати.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар