Обърната пита с ябълки

11/04/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Когато хапвате с удоволствие, калориите се броят само наполовина "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо801
  • Преглеждания за месеца122
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргваме почистените ябълки и ги изстискваме с ръка. Смесваме ги с галета и стафиди, изсипваме в намазана с олио и поръсена с галета тавичка и заравняваме.

Разбиваме яйцата и захарта, докато станат пухкави и прибавяме към тях брашното. С получената каша заливаме ябълките.

Печем сладкиша в силна фурна на 220 градуса до златисто.

След като изстине, обръщаме в подходящ съд, така че ябълките да останат отгоре. Поръсваме със смес от пудра захар и канела и нарязваме на парчета.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар