Макарони с песто и риба тон

04/05/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо270
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме макароните във вряща подсолена вода за 7-10 минути, зависимост от това дали ги искаме ал денте. Отцеждаме ги от водата и ги разбъркваме със зехтина.

Прибавяме консервите тон и пестото и разбъркваме старателно, за да се овкуси добре.

Изсипваме макароните в тавичка, поръсваме ги с настъргания кашкавал и запичаме за кратко в гореща фурна, за да се запече кашкавалът.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар