Конячен сос за пудинг

11/04/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Знаем как пудингът да стане още по-вкусен и ароматен. Не знаем как да изядем само един "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо71
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • коняк – 1 в.ч. силен
  • пудра захар – 2 с.л.
  • масло – 30 г
  • спирт – 1 ч.л.
  • захар - 4 бр. бучки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме бавно до кипване маслото, коняка и захарта и с така приготвения сос заливаме пудинга.

Бучките захар напояваме със спирта и поставяме отгоре.

Запалваме преди поднасяне.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар