Шоколадова грис халва

08/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Толкова обичаме шоколад, че решихме да го добавим и към грис халвата! Получи се една очаквано добра комбинация"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 300
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме маргарина в подходящ съд и към него прибавяме гриса, пържим докато стане тъмно златисто, прибавяме водата и продължаваме да разбъркваме до получаването на гладка смес и водата се изпари.

Прибавяме захарта и отново разбъркваме, докато тя се разтвори.

Сваляме от огъня и охлаждаме за 15 минути, прибавяме начупения на дребно шоколад и разбъркваме.

Сипваме халвата в подходящи купички, охлаждаме и сервираме.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар