Мариновани корнишони по селски

02/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"Доверяваме любимата си изпитана рецепта за мариновани корнишони по селски, а вие може да почерпите!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 887
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • За 1 буркан от 700 до 800 мл
  • оцет - до резката на буркана
  • захар - 1 ч.л.
  • сол - 1 с.л.
  • копър - 2 стръка
  • чесън - 2 скилидки
  • лук - 1 с.л.
  • корнишони
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избират се здрави неголеми корнишони и се измиват.

В буркана се слага оцетът, лукът, чесънът, сол, захар и копър.

Отгоре нареждаме краставичките и заливаме с вода и затваряме с капак.

Стерилизираме за 3 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар