Орехов сладкиш с ябълки и грис

23/08/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Ароматен сладкиш, който може да поднесете с чаша хубаво кафе!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 711
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме сухите съставки - брашно, захар и грис и ги изсипваме във форма, в която предварително сме сипали половината от мазнината.

Отгоре слагаме почистените, обелени и настъргани ябълки, начуканите орехи и канелата и заливаме с останалата мазнина.

Печем сладкиша в предварително загрята фурна на 170 градуса до готовност.

Сервираме поръсен с пудра захар.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар