Солен кекс с шпеков салам

31/03/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо515
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • яйца - 4 бр.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • сода - 1 ч.л.
  • олио - 6 с.л.
  • брашно - 15 с.л. пълни
  • сол - 1 ч.л.
  • сирене - 150 г
  • кашкавал - 100 г
  • колбас - 150 г сух шпек
  • черен пипер - на вкус
  • кимион - на вкус
  • магданоз - 3 стръка
  • копър - 3 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме брашното, яйцата, киселото мляко с разбитата сода, солта и олиото. Разбъркваме добре.

Прибавяме рендосаното сирене и кашкавал и нарязания на ситно шпек. Овкусяваме с подправките на вкус и добавяме наситнените магданоз и копър.

Изсипваме всичко в намазнена и набрашнена тава и печем в предварително загрята фурна на 200-220 градуса до готовност.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар