Гъска по селски с гречка

07/08/2016
Анонимен
отАнонименДжедай10686
"Интересна комбинация от гъше месо и гречка - опитайте, оценете и споделете с приятели "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо155
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме месото, нарязваме го на порции и ги слагаме в глинен съд.

Наливаме малко вода и варим до полуготовност. Посоляваме, поръсваме с черен пипер, добавяме ситно нарязания лук и нарязаните на пръчици моркови.

Сваряваме гречката и сипваме при месото, заливаме със сметана и печем във фурна до готовност.
подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар