Гъска по селски с гречка

07/08/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Интересна комбинация от гъше месо и гречка - опитайте, оценете и споделете с приятели "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо103
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • гъска – 500 г
  • гречка – 1 ч.ч.
  • лук – 4 глави
  • моркови – 4 бр.
  • сметана – 1 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме месото, нарязваме го на порции и ги слагаме в глинен съд.

Наливаме малко вода и варим до полуготовност. Посоляваме, поръсваме с черен пипер, добавяме ситно нарязания лук и нарязаните на пръчици моркови.

Сваряваме гречката и сипваме при месото, заливаме със сметана и печем във фурна до готовност.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар