Гъбен омлет

29/03/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо286
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • гъби – 24 бр.
  • масло – 4 с.л.
  • яйца – 3 бр.
  • лимони – 1/2 бр.
  • черен пипер - 3 - 4 зърна
  • магданоз - 4 стръка
  • копър - 4 стръка
  • сол
  • дафинов лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме измитите гъби на парчета, посоляваме и задушаваме в тиган с маслото на слаб огън, като периодично доливаме гореща вода.

Слагаме няколко зърна черен пипер, дафинов лист и наситнен магданоз и копър.

Заливаме с разбитите яйца и изцедения лимонов сок. Пържим до готовност.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар