Гъбен омлет

29/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо495
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме измитите гъби на парчета, посоляваме и задушаваме в тиган с маслото на слаб огън, като периодично доливаме гореща вода.

Слагаме няколко зърна черен пипер, дафинов лист и наситнен магданоз и копър.

Заливаме с разбитите яйца и изцедения лимонов сок. Пържим до готовност.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар