Патица с вишни

28/03/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо151
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • патица – 600 г
  • масло – 2 с.л.
  • лук – 4 глави
  • вишни – 2 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме патицата на парчета, посоляваме и посипваме с черен пипер.

Запържваме месото и прибавяме лука.

След като продуктите се запържат, заливаме с вода и задушаваме под капак.

В края на готвенето прибавяме вишните, почистени от костилките.

Сервираме с варени картофи.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар