Цветен зеленчуков чипс

12/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо893
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме моркова и цвеклото, измиваме и подсушаваме патладжана и тиквичката.

Нарязваме всички зеленчуци по дължина на много тънки филийки.

Загряваме олиото на 180 градуса, може да ползваме и фритюрник.

Овалваме зеленчуците в брашно и ги пържим в сгорещеното олио. Веднага щом придобият приятен розов цвят ги вадим с решетеста лъжица и оставяме да се отцедят върху домакинска хартия.

Накрая изпържваме листенцата на босилека. Внимателно смесваме зеленчуците и сервираме.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар