Рулца от тиквички

15/10/2011
Стилян
отСтилянНовак
"Ефектно и изискано предястие, което може да поднесете с бяло вино!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 654
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се нарязват на лентички с дебелина 4, 5 - 5 мм.

Пекат се на скара от двете страни, изваждат се и се оставят да изстинат. В това време козето сирене, чесънът, босилекът, риганът (може и сух), черният пипер и марулята се пасират и се приготвя пюре. Тиквичките се редят върху фолио или станиол една до друга като се застъпват, така, че да се образува един лист.

Сместа от козето сирене се нанася върху тях и се увива на руло, което се оставя в хладилник да стегне. Реже се на кръгчета преди сервиране, украсява се по желание.подобни рецепти тук
5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Пепа
Пепа
30.10.2013 21:58
А по мое мнение,така,както е на снимката е по-добре!Поединично да се пълнят и завиват!
0
0
гал4ето
гал4ето
24.02.2012 18:06
според мен вси4ко се слага в ивицата тикви4ка и се завива на едини4ни рулца
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв