Домашна подправка

15/07/2011
тин
оттинНовак14
"Предвидливата домакиня винаги има в килера си от тази домашна подправка. Така лесно и бързо приготвя ястия, без да тича до магазина!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 033
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата73
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти в суров вид се смилат в машинка за кайма. Посолява се на вкус и разбъркваме добре.

Получената смес я слагаме в малки бурканчета. Стерилизираме ги за 5-10 минути.

Тази подправка е подходяща за супи и всякакъв вид ястия.подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Valentina
Valentina
06.07.2014 18:29
Правя я вече близо 20 години. Точно по този начин. Чудесна е.
Горещо препоръчвам на всички работещи домакини.
0
0
Лара
Лара
21.07.2012 23:12
Правя подправка за супа по подобен начин обаче слагам повечко зелении - магданоз,пащарнак, целина иповечко сол, пипер слагам само зелен,домати не слагам, не стерилизирам, съхранявам в хладилника.
0
0
Ива
Ива
01.08.2011 18:09
Аз я правя тази подправка, само че с килограм сол и килограм кромид лук, без да стерилизирам и пак е супер трайна.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв