Сос от хрян за печено месо и риба

21/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо199
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • хрян – 4 - 5 ч.л. настърган
  • майонеза – ½ ч.ч.
  • пюре – ½ ч.ч. от варени ябълки
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме добре настъргания хрян, майонезата и пюрето от ябълки.

Прибавяме черния пипер, лимоновия сок и солта.

Разбъркваме и слагаме в хладилника да се охлади. Преди сервиране разбиваме още веднъж.

Подходящ е към студено печено месо, към варена или пържена риба.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар