Сос от ябълки за печено свинско

03/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо101
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите ябълки нарязваме на четвъртинки, изчистваме от семето и заедно с кората ги нарязваме на парченца.

Затопляме маслото заедно със захарта. Когато се разтопи, прибавяме ябълките, чаша вода, канелата и сол на вкус. Захлупваме и варим на тих огън около 25 минути, докато омекнат ябълките.

След това ги пасираме, прибавяме горчицата и разбъркваме. Сервираме соса топъл или студен към свинско печено или печено прасенце.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар