Солен кекс с праз

12/07/2011
Анонимен
отАнонименНовак1
"Ще добавите ли и този ароматен солен кекс към любимите си кексове?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 862
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се нарязва и запържва в маслото. Към брашното и бакпулвера се добавя запържения лук.

В отделен съд сметаната се посолява и обърква със сиренето или кашкавала и тази смес постепенно се смесва с брашното. Разбърква се до получаване на хомогенна смес.

Сместа се изсипва в намазнена тава и се пече около 30 мин в загрята до 180 градуса фурна.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар