Зелен фасул с къри

19/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо197
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме зеления фасул в зависимост от това дали е пресен или консервиран. Пресния почистваме, режем и бланшираме във вряща подсолена вода. Консервирания отцеждаме и режем.

Загряваме олиото и в него за кратко задушаваме наситнените лук и моркови, прибавяме кърито и разбъркваме. Слагаме фасула и доливаме вода, да го покрие, намаляваме силата на котлона и оставяме под капак за 30 минути.

Прибавяме доматите, наситнения чесън, щипка захар, сол и пипер на вкус. Оставяме ястието да покъкри и да остане на мазнина.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар