Зрял фасул по тракийски

27/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо411
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме фасула от вечерта и на другия ден го сваряваме в две води.

В мазнината задушаваме ситно нарязания лук, докато стане златист.

Прибавяме доматеното пюре, ситно нарязан магданоз и 1-2 с.л. гореща вода.

Като изври водата сипваме сместа върху фасула, така че да го покрие. Подправяме с лимоновия сок и посоляваме.

Счукваме червения пипер и поръсваме при сервиране.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар