Лазаня с шунка и сметанов сос

23/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 559
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме в тенджера маслото, добавяме брашното, разбъркваме и прибавяме затопления бульон. Бъркаме и оставяме да ври около 15 минути.

Добавяме нарязаните на ивички език и шунка. Сваряваме корите за лазаня в голямо количество подсолена вода, изцеждаме ги и ги редим в тава, като редуваме със соса.

Поръсваме отгоре с останалото масло, кашкавала и сметана и запичаме в гореща фурна за кратко, докато кашкавалът се зачерви, сервираме.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар