Агнешко със спанак и запръжка

19/03/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Агнешко със спанак - перфектна комбинация на вкусове "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо236
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и го слагаме в тенджера с вода да се вари. Щом заври, махаме старателно пяната и слагаме черния пипер. Когато месото е почти готово, махаме тенджерата от котлона.

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в олиото, посипваме с брашно и червен пипер.

В друг съд сваряваме почистения и нарязан на ивички спанак. Отцеждаме и прибавяме към месото. Доливаме гореща вода.

С непрекъснато бъркане прибавяме към месото и запръжката с лука.

Щом заври прибавяме и ориза, готвим още 15-20 минути.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар