Телешки джолан със зеленчуци

23/08/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Крехко телешко месо, приготвено с много зеленчуци и старание!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 016
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме джолана в тенджера с вода, която да го покрива и посоляваме. Оставяме да ври за около час и половина, докато месото започне лесно да се отделя от кокала.

Предварително обелените картофи, моркови, лук, изчистения и нарязан праз, нарязана целина пускаме в тенджера с вряща вода.

Когато месото е готово, прибавяме към него зеленчуците и готвим още 20 минути.

За соса: В съд разбъркваме горчицата с оцета, солта, пипер и олиото.

Отделяме месото от кокала и го разпределяме заедно с гарнитурата в отделни чинии и към всяка прибавяме от соса.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар