Домашен ябълков пудинг

14/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Ето - сега нямате извинение да не приготвите десерт "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо843
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и нарязваме ябълките на парченца.

Сваряваме ги със захарта и 2 чаши вода до гъста каша.

В млякото прибавяме разбитите яйца, охладената ябълкова каша и кората на лимона.

Изсипваме сместа в намаслена тавичка. Изпичаме я в силна фурна.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар