Супа от агнешки главички

04/02/2012
Велко
отВелкоНовак
"Който не я е опитал, той на знае за какъв божествен еликсир става дума "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 404
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките главички се измиват добре. Заливат се със студена вода, колкото да се покрият. Когато са полусварени се посоляват, а когато са готови се обезкостяват.

Запържва се лука, нарязан на ситно и се прибавя червения пипер.

В бульона се прибавя доматеното пюре, нарязаното месо, граха и супата се оставя да ври.

Накрая се подправя със ситно нарязания магданоз и смлян черен пипер. Застройва се с яйцето и се подкиселява (оцет, кисело мляко).
подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар