Телешко по индийски

12/03/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо346
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на дребни парчета месото и го запържваме.

Изваждаме и в същата мазнина пускаме предварително нарязания на филийки и бланширан лук. Добавяме 2 с.л. брашно и една къри.

Заливаме с топла вода или с бульон и прибавяме млякото. Разбъркваме добре, пускаме маслото и обелените и нарязани на парченца ябълки. Оставяме ястието да ври на тих огън, докато месото омекне.

Изваждаме месото с решетъчна лъжица и оставяме настрани за сервиране.

Пасираме лука и ябълките и гарнираме месото с ориз. Поднасяме супата отделно от месото.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар