Супа от зелен фасул със застройка

11/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо411
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме фасула, почистваме го и го нарязваме на парчета. Заливаме го със студена вода и оставяме да престои 1 час.

Кипваме в тенджера вода и сваряваме в нея фасула за 40 минути. Обелваме и настъргваме картофа на едро ренде и го прибавяме към фасула.

Обелваме лука и го нарязваме на ситно, запържваме го в тиган до прозрачност, доливаме 3 с.л. вода и задушаваме още малко. Поръсваме го с червен пипер, посоляваме и го прибавяме към супата.

Обелваме и счукваме чесъна. Разбиваме яйцето и киселото мляко.

Сваляме съда от огъня и го застройваме с киселото мляко и яйцето. Поръсваме с магданоз, а чесъна сервираме отделно за допълнително овкусяване на супата.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар