Лапад с яйца

23/06/2011
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2886463
"Ето как да приготвите вкусно и здравословно ястие само за няколко минути "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 817
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте лапада и го нарежете. Сложете накълцания лук да се задушава в сгорещеното олио и щом омекне, добавете лапада.

Задушавайте 10-тина минути, долейте горещата вода, посолете и оставете да къкри около 20 минути.

Разбийте яйцата и ги прибавете, разбъркайте и щом се втвърдят, добавете натрошеното сирене, зелените подправки и снемете от котлона.подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Илияна Апостолова
Аз сложих стар лук и малко черен пипер и стана много вкусно :)
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв