Реване с кисело мляко

26/06/2011
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
"Така е, любовта към сладкишите никога няма да ни позволи да станем манекени, но човек трябва да прави някои жертви "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо36 126
  • Преглеждания за месеца360
  • Преглеждания за седмицата137
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг4,1 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете содата в киселото мляко да шупне. Разбийте го след това със захарта, прибавете жълтъците, брашното, разбивайки с миксер. Сипете орехите и объркайте. Разбийте на сняг белтъците и отново внимателно ги объркайте с останалата смес.

Изсипете тестото в намазнена тава и сложете да се пече в умерена фурна, докато забодената клечка е напълно чиста. Готовото реване с кисело мляко се охлажда и сиропира със захарния сироп, приготвен от захарта, ванилиите, лимоновия сок и 3 ч.ч. вода в съд на котлона.
подобни рецепти тук
5 7
4 6
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Ирина Андреева Jolie
Перфектна рецепта.Точно така се прави реване! :) Вкусно,сладко и сочно :)
0
0
Калинов
Калинов
17.01.2016 18:29
Риването се получи перфектно,хубава рецепта
0
0
vanq
vanq
25.08.2014 10:59
Ако нямам орехи,ще стане ли без тях
0
2

Виж всички коментари или напиши такъв