Праз с кисело зеле и картофи

26/10/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Изключително вкусна зеленчукова гозба, която ви препоръчваме да опитате "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 397
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • праз – 500 г
  • олио – 3 - 4 с.л.
  • картофи – 250 г
  • зелев сок – 500 мл
  • кисело зеле – 1 зелка
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме ситно нарязания праз в загрято олио.

Прибавяме червен пипер, ситно нарязаното зеле, зелев сок и малко вода.

След като заври добавяме обелените и нарязани на дребно картофи.

Накрая подправяме с черен пипер и сол.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар