Сос за пържолки

23/06/2011
Lakomnica
отLakomnicaНовак1
"Знаете ли как се прави най-вкусният гъбен сос за пържоли и меса? Вижте тук"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
32 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо134 846
  • Преглеждания за месеца22611
  • Преглеждания за седмицата391
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена32

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и гъбите се запържват до златисто, добавят се топеното сирене, сиренето и кашкавала, подправките.

Когато се поразтопят и започнат да се влачат на конци постепенно започва да се добавя и предварително затопленото мляко до получаване на хомогенна смес.

Ако соса не е толкова гъст, колкото ви се иска може да се сгъсти с брашно или сварен и намачкан картоф, накрая след сваляне от котлона се счукват яйцата.

Идеален е за поливане на месо печено на скара, както и пържено месо.подобни рецепти тук
5 4
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

вннннннн
вннннннн
11.02.2012 22:39
ттттррмлмм рррррррр
6
2

Виж всички коментари или напиши такъв