Кебап от агнешко месо

04/02/2012
Гергана
отГерганаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 761
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки и се смесва с гъбите нарязани на филийки, джоджена, солта, черния пипер, настърганите домати, червеното вино, водата и маслото. Престоява 2 ч. така маринованото месо се разпределя на порции във фолио за печене, прибавя се по малко от марината и се завива като бонбон.

Подреждат се в съд и се пече в средно гореща фурна.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар