Супа от агнешка главичка

19/06/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Ароматна супичка с агнешка главичка, която е чудесен избор дори и за закуска!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо52 114
  • Преглеждания за месеца803
  • Преглеждания за седмицата127
  • Рейтинг3,9 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1 или 2 агнешки главички
  • лук - 1 глава
  • брашно - 1 - 2 с.л.
  • масло - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • кисело мляко - 2 с.л.
  • яйца - 1 - 2 броя
  • оцет - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз - накълцан, за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките главички се сваряват до готовност, след което се обезкостяват.

Накълцаният лук запържете в сгорещеното масло и прибавете брашното, след което разредете запръжката и я добавете към прецедения бульон и агнешкото месо. Сложете да се вари за около 10-тина минути и свалете от огъня. Застройте супата с разбитите яйца, кисело мляко и оцет. Поднесете супата от агнешка главичка с черен пипер и ситно накълцан магданоз.подобни рецепти тук
5 6
4 3
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар