Суши оризови топки

21/08/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Уникални суши оризови топки - предястие, с което да смаете гостите си "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции14
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо569
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме ориза в подсолена вода, като внимаваме да не се развари. Прецеждаме и овкусяваме по желание с малко сол, захар, оризов оцет.

С мокри ръце оформяме малки оризови топки.

Украсяваме част от тях с парченца от яйцето, а останалите – със скаридите, а по желание може да добавите и видове пушена риба, хайвер и т.н.

Настъргваме зеленчуците на ренде, посоляваме ги и ги подправяме на вкус и с тях гарнираме оризовите топки.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар