Мексиканска тортила с говеждо

02/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо742
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • тортили – 100 г, готови
  • говеждо – 400 г, смляно
  • олио – 3 с.л.
  • чушки – 2 бр.
  • чили сос – 50 мл
  • кашкавал – 125 г
  • магданоз – ½ връзка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме тортилата и я слагаме в намаслена тавичка.

Запържваме каймата в олио.

Чушките нарязваме на кубчета и смесваме с чилито. Запържваме ги за малко и ги оставяме да изстинат.

Смесваме каймата и зеленчуците и ги сипваме върху тортилите.

Отгоре настъргваме кашкавала и слагаме ястието в предварително загрята до 220 градуса фурна. Печем 10 минути.

Нарязваме и сервираме ястието поръсено с магданоз.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар