Хапки за вино

18/06/2011
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2885905
"Много ефектно, двойно по-вкусно и най-вече - лесно за изпълнение "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции8-10 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 514
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете не много солено готово филе и го нарежете на тънки филийки. Нарежете сирената и кашкавалите (по избор) на неголеми дълги правоъгълници и ги овкусете с къри. Филето напръскайте с малко балсамов оцет, поръсете със смлян карамфил (не прекалено) и го оставете на хладно за половин час.

След това вземете по едно парче месо, завийте внимателно в него резен кашкавал или сирене и го забучете с коктейлно шишче. Подредете готовите хапки за вино върху основа от листа маруля.

Поднесете с червено или бяло вино.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар