Туршия с камби, моркови и карфиол

15/07/2011
тинот тинНовак
"Перфектната туршия се приготвя с качествени зеленчуци и по наша рецепта, да го знаете!"
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо163 884
  • Преглеждания за месеца10577
  • Преглеждания за седмицата2575
  • Коментирана12 пъти
  • Рейтинг3.6 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки буркан пълним с камби, нарязани на парченца, моркови на колелца, карфиол розички и кервиз на ситно.

Във всеки буркан слагаме 1 к.ч. (70 мл) оцет, 1 с.л. сол и 2 с.л. захар. Доливаме с вода и затваряме с капачките.

Стерилизираме за 1-2 минути. Като заврат, ги вадим.подобни рецепти тук
5 16
4 11
3 14
2 3
1 5
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Aleksandar
Aleksandar
30.09.2015 23:01
S 1 supena lujica dali shte mojesh da ovkusish 3 litra suvmestimost, malko se sumnqvam? haha logika
3
0
Aleksandar
Aleksandar
30.09.2015 23:00
1 с.л. сол и 2 с.л. захар
Logichno e . Raztvori tezi dve sustavki v kompoten burkan opitai ot raztvora i shte razberesh tochnara proporciq.
0
1
мая миланова
мая миланова
12.10.2014 14:54
независимо от буркана оцета е до резката
15
2

Виж всички коментари или напиши такъв