Пилешки хапки пане

15/06/2011
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
"Свежи пилешки хапки пане търсят добре изстудена бира за кратка, но вълнуваща връзка с консумация!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо37 689
  • Преглеждания за месеца508
  • Преглеждания за седмицата59
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 300 г филе
  • червен пипер
  • сол
  • соев сос
  • галета - за овалване
  • яйца - за панировката
  • брашно - за овалване
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на парчета или тънки жулиени по избор. Посолете ги и ги поръсете с червен пипер и соев сос и ги оставете за половин час на хладно да се овкусят.

В отделни чинии разпределете брашното, галетата и разбитите яйца. Сгорещете олио в тиган и оваляйте всяка пилешка хапка първо в брашно, яйца, галета и пак яйца. Пържат се за кратко, до светло златист загар. Отцеждат се върху кухненска хартия.подобни рецепти тук
5 11
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар