Вратна пържола на скара

14/06/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Вратните пържоли се изпичат отлично на скара и остават толкова крехки!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 361
  • Преглеждания за месеца476
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3,6 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 вратни пържоли
  • бира - 500 мл
  • лук - 1 глава
  • сол
  • черен пипер
  • лимони - за гарниране

Начин на приготвяне

Начукайте добре свинското, като го сложите в найлонов плик. Сложете пържолите в тава, като преди това ги натъркате със сол и черен пипер. Залейте с бирата и разпределете нарязания лук. Покрийте тавата и оставете на хладно да се овкуси за 2 часа.

Загрейте грила и натъркайте реотаните с половин глава лук, забучена във вилица. Скарата трябва да е добре загряна.

Изпечете пържолите от двете страни до готовност.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 2
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Валентин Миранов
Стават много вкусни и сочни!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв