Свинско по ловджийски

12/06/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762306
"Ловците знаят как да направят едно ястие неустоимо и ароматно! Открийте и Вие как да приготвите Свинско по ловджийски тук"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо41 567
  • Преглеждания за месеца189
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на късове, беконът на парченца и се слагат заедно в сгорещена мазнина да се запържат равномерно. Щом свинското се запържи, добавете нарязаните моркови, лук не едро и целина. Щом и те омекнат добавете 2 с.л. доматено пюре и овкусете с червения пипер.

След около 15-тина минути долейте виното и бульона, малките разполовени лукчета и оставете да къкри, докато течността се поизпари леко и месото е напълно омекнало. Добавете размитото в малко вода брашно, всички останали подправки и маслото. Разбъркайте и оставете да ври още 10 минути. Поднесете свинското по ловджийски с резени лимон.подобни рецепти тук
5 10
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар