Пълнено пилешко филе със спанак

28/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 758
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пилешките гърди на тънко. Поръсваме ги със сол и черен пипер и ги оставяме за 30 минути в хладилника.

В сгорещеното олио запържваме нарязания на ситно лук до зачервяване.

Измиваме спанака, прецеждаме го от водата и го нарязване на ситно. Прибавяме го към лука, запържваме още малко и овкусяваме със сол и черен пипер. Сваляме от огъня.

От тази плънка слагаме върху всяко парче месо, като в началото на филето поставяме парче от предварително сварения морков. Завиваме на руло и закрепваме рулата с клечка за зъби.

Запържваме в сгорещен зехтин гърдите до зачервяване. Изваждаме ги от мазнината. Преди сервиране махаме клечките.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар