Гювечета с наденица и сирене

29/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"Тези лесни ароматни гювечета се направо топят в устата"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 452
  • Преглеждания за месеца244
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • наденица – 200 г
  • сирене – 100 г
  • кашкавал – 100 г
  • лук – 3 - 4 глави
  • доматено пюре – 2 - 3 с.л.
  • яйца – 4 бр.
  • олио – 4 - 5 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • чубрица - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на ситно, задушаваме го в мазнина и поставяме по 1 лъжица в гювече.

Разпределяме нарязаните наденици и сирене, поливаме с размитото доматено пюре и поставяме във фурната да се запече.

Чукваме по 1 яйце във всяко гювече, поръсваме с чубрица, черен пипер и кашкавал и допичаме.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар